szorgos szombat

Címkék: santiago

2010.02.14. 01:42

évának is bejött a lakás, ráadásul remek helyen van, a könyvtártól kb kétszáz méterre, félúton az egyetem és az óváros között, míg nekem vagy félóra az egyetem. 

ettünk churros-t, de nem lesz napi gyakorlat, olajos, cukros szénhidrát, már attól száz pattanásom lesz, hogy ránézek. befizettük a keddi erasmus-kirándulást xinzo de limiába, karneválra, és közben megismerkedtünk laurával, francia lány. elhívott minket holnap túrázni-piknikezni. 

a városban nagy a nyüzsgés, mindenki jelmezben mászkál, időnként össze lehet futni doboló-zenélő felvonulókkal. ennek ellenére nem sokáig maradtunk bent, mert maríánál (a plázában) vacsi volt megbeszélve. előétel maría által mexikói tortilla (nyamm), utána vérnarancsos saláta sült zöldségekkel á lá magyarok, desszertnek tiramisu megint csak maría által. dugig. 

A bejegyzés trackback címe:

https://fuckyeahsantiago.blog.hu/api/trackback/id/tr781756227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása