nem akarok...

Címkék: santiago

2010.02.08. 01:19

...túl sok kompromisszumot kötni. óváros kell. jó szoba kell. 

mindenki mondja, hogy az újvárosban lakjak, mert ott vannak a bulik és minden egyetemista ott lakik, de egyrészt tényleg nem akarok egy héten hatszor bulizni menni, hogy ez annyit számítson, másrészt ma este arra sétálva egyáltalán nem éreztem sajátomnak a városrészt, ott az összes diszkó, játékterem, gyorsétterem, és minden butafejű tini, akik ezekre a helyekre járnak. 

eddig leginkább embereket és nacionalista feliratokat fényképeztem. most utóbbit mutatok. nem a legtipikusabb, de a legviccesebb.

az egyetem a filológián állítólag csak 23-án kezdődik, de holnap majd kiderítem hivatalos forrásból is. máshogy van minden szakon, és attól is függ, hogy valaki már bolonyás vagy nem... van, akinek már most órája van. 

most meg a vicky cristina barcelona megy a háttérben, nem mintha olyan szuper film lenne, de hát mindjárt barcelona! 

A bejegyzés trackback címe:

https://fuckyeahsantiago.blog.hu/api/trackback/id/tr681738168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása