egyi...

Címkék: egyetem lakás santiago

2010.02.19. 14:20

oram is volt ma, galego nyelv, ahol a galego nyelv valtozatairol volt szo, persze rajtam kivul mindenki galego, igy egy kicsit komolyabb, mint amire en mar kepes vagyok, de majd belejovok. azert nem egy nehez dolog ez a galego. leginkabb igeragozni kell megtanulnom (ujra), es menni fog.

aztan meglatogattam vegre a koordinatoromat, aki nagyon cuki volt es segitokesz, elmondta, hogy nyugodtan nezzem meg a kovetkezo egy-ket hetben az orakat, melyik tetszik, es utana dontsek veglegeset. igy kicsit kevesbe van lelkifurdalasom az egy-ket mar kihagyott ora miatt (:

evaek lakasaban latszik a lehelet. akkor is, ha az utcan nem. hideg hely. es az en lakasom is futetlen lesz... holnap koltozkodom egyebkent. delben meg polipfozoversenyre megyunk a piacra. ez a gasztrofesztival egeszen feldob (:

A bejegyzés trackback címe:

https://fuckyeahsantiago.blog.hu/api/trackback/id/tr621773214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása