a pénz boldogít

Címkék: kaja santiago

2010.05.13. 16:08

igen, igen, reggel (khm, fél kettőkor) az első dolgom volt elolvasni az sms-t, ami szerint megkaptam végre az erasmust. péénz! 

néha még egy kis napsugár is előbukkan, micsoda remek nap. 

tegnap este végül csak a kusturica koncertre mentünk, de az jóféle volt. a városban több színpad is van, majális meg minden, az ascensión nevű ünnep örömére, ami, ha jól értem, krisztus mennybemenetelét hivatott ünnepelni. a színpadok oldalán nagy ascensión feliratok, és mindeközben a türkizkék denevérjelmezbe öltözött énekes azt kántáltatja a közönséggel, hogy "do you agree? - fuck you mtv!" vicces, na. rengeteg nép vonult ki az eseményre, teljesen fesztiválhangulat, amikor a tömegben küzdöd át magad egyik színpadtól a másikig egy nagy parkban. a különbség csak annyi, hogy ingyen van, be lehet vinni bármit (azaz olcsó pia és mindenhol tömény fűszag), és az emberek kabátban vannak. azért az feltűnő volt, hogy a közönség nagy része valószínűleg abszolút nem ismerte őket, így még a bubamarát is csak mi énekeltük évával a belátható pár méteren belül, de a hangulat az megvolt. 

így délután négykor túl a reggelin lassan elindul a nap, este gasztronauta vacsi, amire valami magyarosat kéne főznünk. nos, ma minden bolt zárva van, úgyhogy az itthoni készletből kell gazdálkodnunk - paprikáskrumplit gyanítok. 

A bejegyzés trackback címe:

https://fuckyeahsantiago.blog.hu/api/trackback/id/tr932000403

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása