címet adni hülyeség

Címkék: kaja kirándulás santiago

2010.06.07. 02:16

ma délután még a következő két hétre hideget és esőt mondott. most már csak a következő öt napra. szurkoljon mindenki, hogy még az uccsó hétvégén strandra tudjunk menni (:

a héten négyszer is voltam futni. sajnos nagyon keveset tudok egyszerre... de majd csak meghozza gyümölcsét, nem igaz? (:

este elmentünk öten egy santitól 10 km-re lévő étterembe. a kajától nem voltam elájulva, noha mindenki szerint húha, de a környezet jó volt, és fejenként 10 euróból eléggé jól laktunk. a szokásos csipegetős-megosztós formában: husi (zorza), rántott pici tintahal (chipiróns), kolbász (chourizo ó inferno - ami miatt azt hittük, majd csípős lesz, de igazából nem), grillezett zöldségek (na, ez jó volt, bár ez is csupa olaj), rántott gombacsíkok, saláta + desszert + albariño (bor). én nem értem, miért kell ezt a rántást erőltetni, de mindegy. és sajnos azt kell mondjam, desszertileg még mindig nem tudtak lenyűgözni egyetlen hagyományosabb helyen sem. az étterem ennek ellenére nagyon híres, hatalmas kerthelyiség, baromi rusztikus minden, kis csobogók (juj), borzasztó élőzene szintiről, mindez a semmi közepén. de legalább olcsó, meg sok a fa. 

a mexikói maria utolsó napja volt btw. valahogy teljesen kimaradok a búcsúzkodás miatti nyüffögésekből. nem sok olyan ember van itt azért, akivel úgy tényleg találkoznék még nagyon. évát meg úgyis fogom látni (: de talán jobb is így. otthon bezzeg már nem tudom számolni, kivel kell majd találkoznom...  

szerdán még egy éttermezés, laura szülinapja és éva búcsúztatása lesz. holnap meg egy vizsga. 

A bejegyzés trackback címe:

https://fuckyeahsantiago.blog.hu/api/trackback/id/tr652061885

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása