juan

Címkék: santiago couchsurfing

2010.02.04. 20:48

 2-3 óra pályaudvaron netezés után megjött juan, bedobott a kocsiba és elautóztunk a kb 200 méterre lévő lakásához. na jó, lehet, hogy van 500 is. nagyon sokat beszél, nagyon gyorsan, de jófejnek tűnik. persze használjak bármit, egyek bármit, kaptam kulcsot, jövök-megyek amikor akarok, van wifi, ráadásul kaptam egy külön szobát franciaággyal, úgyhogy lehet, hogy itt kéne maradni végig... na jó, ezt azért nem lehet. szép lakás, új építésű, szépséges fapadló. sajnos nincs őrült meleg, az agyonfűtött koli után elég didergős, de majd megszokom... de kaptam levest. kiszedte belőle a disznófejdarabokat, csak egy csomó zöldség maradt, spenót, csicseriborsó, egyebek, finom fajta, made by anyuka...

na de tényleg, mindenhol béna egyszemélyes ágyak vannak a legolcsóbb, legszétesősebb fajtából, én meg ilyen jó nagy ágyat szeretnék. 

A bejegyzés trackback címe:

https://fuckyeahsantiago.blog.hu/api/trackback/id/tr771730311

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása