remény

Címkék: santiago

2010.02.08. 17:21

reggel megnéztem egy lakást, két spanyol (galego) srác lakik benne, a san pedro negyedben van, nem régi ház, de régi környék, cuki, csöndes féle. olcsó a bérleti díj. a szoba ablaka ugyan a belső "udvarra" néz, de azért nem olyan sötét, és a szoba sem nyomasztó. meg a konyha jó nagy. ráadásul elég gay-gyanús lakás, jejj. holnap kell hívnom őket vissza, hogy mit mondanak. tök jó lenne. ja, közel a piac. 

ezután elmentem végre az irodába papírokat intézni, véletlenül megtaláltam egy másik magyar lányt, évát, aki szintén eltés, francia szakos. megnéztük vele az egyetemet (rohadt messze van mindentől, de legalább egy csomó zöld van körülötte), aztán néztünk neki egy szobát, itt nálunk pedig megettük a maradék paprikáskrumplit. 

van az egyetemen tájfutás, ha márciusban megjön a futócipőm, csodálatos lenne csatlakozni. olyan itt a természet úgyis, hogy megérné... meg van uszoda, azt már most is tudom látogatni, a fürdőruhám legalább belefért a csomagba. és lassan felfedezem majd a könyvtárat is magamnak.

azért ez a rengeteg gyaloglás el tud fárasztani, mit mondjak. meg az a sok ügyintézés, ami még hátravan... 

A bejegyzés trackback címe:

https://fuckyeahsantiago.blog.hu/api/trackback/id/tr101739734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása