élet

Címkék: santiago

2010.02.12. 18:26

igen, néha én is úgy érzem, hogy a lakáskeresésen kívül nem történik semmi, de azért néha van ez-az.  

szerda este elmentünk az erasmus buliba, de előtte beültünk évával iszogatni egy kicsit. café paris, teljesen semmilyen hely, de egy euró a feles. bármilyen feles. és van galliano, egyik a kevés tömény közül, amit meg tudok inni. mondjuk a pultos fiú nem ismerte, valószínűleg én kértem először, szűz üveg a legfölső polcról, hehe. kettőig világmegváltottunk itt, aztán megnéztük kívülről a bulit és szépen hazamentünk. ennyit rólunk. 

tegnap délután sétálgattunk az óvárosban, majd kinéztünk egy táncelőadást, erről már írtam. nos, tánc alig volt benne, én inkább csak egy kis performansznak hívnám, nagyon lassú féle. mivel elvileg a férfi testről, a férfiről szólt (a címe is macho), kíváncsian vártam, hogy összehasonlítsam frenák fiúival, de hát nem lehet. nem is egy dimenzió. ötödéig se telt meg a színház. ez annyiból volt jó, hogy ugyan a legolcsóbb jegyet vettük, aztán senki sem ellenőrizte, hova ülünk, így első emeleti páholy középen, kakasülő helyett.

utána hármasban beültünk az előző napi helyre, de ott olyan hideg volt, hogy egy kör után tovább is álltunk egy népszerűbb helyre, tele volt diákokkal, sok külföldi köztük. a hely arról híres, hogy mindig kapsz ingyen tapaszt az italodhoz. így aztán igaz, hogy 2 euró egy 0,33-as sör (általában ekkorák), de kajával együtt. tegnap egy kis adag spagetti és sajtos bagett, de mindig más. asszem, ide gyakran fogunk járni.

ma? az égvilágon semmi. itthon punnyadás, éva átköltözött hozzánk a hétvégére, avatart nézünk épp a hatalmas tévén, plusz van jegy londonba, április 13-19. <3

A bejegyzés trackback címe:

https://fuckyeahsantiago.blog.hu/api/trackback/id/tr901752866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása