aludni kéne, úgyhogy

Címkék: santiago

2010.02.16. 01:35

gyorsan, röviden: 

délután vettünk néhány dolgot éva lakásába, ma költözött. még meg kell szoknunk a sziesztát, fél háromra beszéltük meg a találkozót, noha kettő és öt között minden zárva... úgyhogy először itthon főztünk és filmeztünk mégis. a kínai boltokban remek dolgokat lehet kapni, vettünk például fejdíszt a holnapi karneválra 75 centért. 

este a tegnapi csajokkal beültünk tapaszozni és borozni egy helyre a zona nuevában. minden egyes deci bor mellé kapsz két kis szendvicset és egy adag csipszet, és pluszban rendeltünk még két menő melegszendvicset, úgyhogy degeszre. 

holnap reggel indulunk a karneválra, már előre szégyellem magam, amiért száz másik erasmusossal borzasztóan cikik leszünk, a megtestesült sztereotípia... 

A bejegyzés trackback címe:

https://fuckyeahsantiago.blog.hu/api/trackback/id/tr811762199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása