ugyhogy most az egyetemen netezek, de nem eresztem tul bo lere.

a karneval nem lett volna rossz, ha nem 8 orat kell eltoltenunk egy varosban, ahol semmi mas latnivalo nincsen. majd teszek kepeket, de innen nem tudok...

tegnap semmi kulonos, net nelkul negy filmet lattam egy nap, kicsit foztunk, kicsit setaltunk, ennyi. lett volna erasmus buli, de meg mindig nem fanyalodtunk ra. a hetfo esti tapasozas es a keddi karneval utan mar nem volt kedvunk harmadik nap is alkoholizalni. ilyen puhanyok vagyunk. tul oregek az erasmushoz.

reggel volt galego nyelv oram. a tanar borzaszto szajbaragosan meselt masfel oran keresztul a dialektusokrol es tarsairol, ami nekem jo persze, de otthon ezt az anyagot kb 10 perc alatt adtak volna le. es a tobbiek mind galegok voltak, szoval nem azert, mert nem ertjuk a nyelvet...

hetvegen itt a varosban gasztrofesztival lesz, kivancsian varom. delutan elmegyunk muzeumba a galego gasztronomia tortenetet tanulmanyozni (:

megjott az erasmus osztondijam elso fele is, boldogsag.

ja, a vasarnap kimosott ruhaim meg mindig nem szaradtak meg. negy nap alatt. tok vizesek. reggel pl 16 fok volt a lakasban - ezt egyebkent mar kezdem megszokni -, de a szaritohelyisegben sokkal hidegebb van, a levego meg nem jar.

A bejegyzés trackback címe:

https://fuckyeahsantiago.blog.hu/api/trackback/id/tr151768751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása