ez egy (majdnem) sikeres nap lesz

Címkék: egyetem santiago

2010.05.18. 09:43

hát, nem emlékszem, mikor keltem utoljára ilyen korán... és majdnem magamtól (na jó, a zajongó lakótársamtól), egy órával az ébresztő előtt! nálam pedig az ébresztő sem jelent túl sokat... 

már meg is reggeliztem (gyümölcs, mint mindig), és össze is állítottam a hét pontból álló to do listát - mindet erre a délelőttre. néha azt érzem, és jogosan btw, hogy sosem fognak elfogyni az elintézni való dolgok. 

szóval ma például végre leadom a learning agreement változtatásokat, két irodában is. az elsőtől még nem félek annyira, de a másodikban ki fogják kaparni a szemem, azt hiszem. aztán elküldöm az eltére is, szerencsére ott csak e-mailben tudják kikaparni.

alakul az otthoni (tekes) szoba, holnapra nem jósolnak reptérlezárásokat, gyönyörű az idő, egy hét alatt háromszor is futottam, ráadásul most azt hiszem, hogy még egész évben államis leszek jövőre, és nem kell még fizetni a második félévben, szóval minden sínen van.

ja, kivéve a mai egy órakor írandó zh-m a tanárnál, aki utál és nem válaszol a levelemre. és amihez nincs is meg az anyag, amit tanulni kéne. mert hogy nem válaszol. egyre esélyesebb, hogy ez a tárgy el fog úszni... 

és még a sztrájkot kellene abbahagyni, mert kezd gyomorforgató lenni a szag minden kuka húsz méteres körzetében. főleg hogy itt a meleg idő. 

ma este elvileg piknik a tónál. 

hm, azért elég fáradt a szemem, nem volt elég ez a szűk hat óra alvás neki. de hátha visszaáll a bioritmusom normálisba legalább.

A bejegyzés trackback címe:

https://fuckyeahsantiago.blog.hu/api/trackback/id/tr952012120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása