cocorosie

Címkék: kirándulás couchsurfing

2010.06.02. 19:51

az úgy volt, hogy

vonattal a coruña, busszal ki az expocoruñáig, előbb-utóbb sikerül is megtalálni. ülőkarszalagot kapunk álló helyett. ezt még majd ki kell cserélni. fotózzuk az épületet, mert menő. 

meglepi előprodukció, diane cluck, széphangú néni akusztikus gitárral. ülünk a küzdőtéren mind. sandrával első sorban. nem kellett érte sokat küzdeni, enyhén szólva. 

kis szünet után jön a cocorosie, a csajokon kívül egy billentyűs, egy dobber és egy beatboxer, meg néhány számban vendégszerepel kitudjaki. egy nő, nem 100%-ig a színre illő.

a koncert jó, változatos, a harmadik szám körül áll fel végre a közönség, és onnantól kezdve viszonylag aktív és hálás is. főleg új számok, sokat fel se ismertem. szerencsére megy a lemonade is. (a videó mellesleg elég életrajzi jellegű.) ha úgy alakul, júliusban szívesen megnézem újra. 

utolsó buszról három perccel maradunk le, de jön két sorstárs, akikkel taxit fogunk a városba. így elosztva ráadásul csak 50 centtel drágább, mint a busz. kicsit még sétálni kell, egy bárban felszedjük alfonsót, a cs-sünket. nem maradunk, fellapátolunk három hatalmas szendvicset egy másik bárban, majd otthon nála megesszük. óriási lakása van egymagára, nappali, két háló, tévészoba, stúdió (!), hosszú-hosszú folyosó; régi, kopottas, de színes és művészkedős, a nem erőltetett fajta. szóval a lakás tetszik. éjjel háromig beszélgetünk (sandra filozófia szakos, alfonso meg az volt, úgyhogy a beszélgetés vonala elképzelhető), megmutatja a rövidfilmjét, ilyesmik. most egyébként leginkább hangmérnök. 

reggel nehezen kelünk, busszal a vasútig, vasúton santiig. a vonat szinte végig 150 km/h-val megy (odafelé is), impresszív. és látványosan hamarabb érkezik, mint a menetrend.

még simán lett volna időm elkészülni a beadandómmal és bemenni órára, de az én-féle utat választottam, és inkább nem csináltam semmit, impresszív. majd lesz valahogy. 

A bejegyzés trackback címe:

https://fuckyeahsantiago.blog.hu/api/trackback/id/tr532051683

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása