megpróbálok

Címkék: lakás santiago

2010.02.23. 17:42

kicsit pozitívabb dolgokról írni. például hogy sandra elintézte a vizet, és állítólag a görög lány ki is fogja fizetni az egészet, ha már elbaszta. (ö [nincs hosszú ö] már nem lakik itt, a helyére költöztem.) úgyhogy állítólag már vissza is kapcsolták. szinte félek kimondani, de lehet, hogy most minden müködik otthon.

tegnap vettem gumicsizmát, szép fehéret. csak hat euró volt, ráadásul spanyol gyártmány. ellenben az egyetemtöl ajándékba kapott esernyöm (érdekes, hogy nem tollat vagy mappát ajándékoznak, azért ez sokat elmond az idöjárásról...) az elsö komolyabb széllökésnél eltört (a nyele). a sors úgy hozta, hogy ez pontosan (de tényleg teljesen pontosan) a legfelszereltebb esernyöbolt elött történt, így rögtön meg is vettem a legmasszívabbat, csekély 12 euróért. mennyi ékezetet használunk... ez feltünöbb, ha mindent csak billentyükombinációval lehet elöállítani...

mától vannak igazán órák, én pedig valószínüleg leredukálom az elözetesen kinézett órákat egy gazdaságosabb összeállításra. így aztán rengeteg szabadidöt tudok majd elbaszni a semmivel (:

naugye, milyen pozitív lett.

A bejegyzés trackback címe:

https://fuckyeahsantiago.blog.hu/api/trackback/id/tr241784383

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása