rég írtam...

Címkék: santiago

2010.02.28. 19:05

de talán azért, mert nem történt semmi rossz (: 

sokat főzünk és eszünk, facebookon létrehoztunk egy csoportot a témára, ma tartjuk az első szeánszot, palacsinta-est lesz. évával megpróbálunk egy hortobágyit gombából. illetve tegnap főztem kivilekvárt! a kivi az itt terem galíciában, tök finomat vettem, 2,5 kilót, pont olyan savanykás, mint ahogy szeretem, és egyébként teljesen szabálytalan méretű és formájú, amitől nagyon autentikusnak néz ki, nem ilyen üvegházi importcucc.

a finn lakótársunk holnap elköltözik, mi pedig újat keresünk, valószínűleg egy lengyel lány lesz a nyertes, akinek macskája is van. 

egész héten esett és csúnyán fújt a szél, kivéve talán pénteken. tegnapra vörös riasztás volt érvényben, még a vonatok se jártak, de vagy mi vagyunk már túl immunisak, vagy végül tényleg nem ért ide a brutál vihar, csak a szokásos szelet és esőt érzékeltük. az emberek viszont annyira becsirkéztek, hogy még a délelőtti piac is teljesen kihalt volt, noha a riasztás csak délutánra szólt. (franciaországban bezzeg 40-en meghaltak ugyanettől.)

holnap el kellene intézni minden beiratkozást és papírmunkát, mert már egyre furcsábban néznek rám, hogy még mindig nem vagyok beiratkozva. kedden meg barcelona <3

A bejegyzés trackback címe:

https://fuckyeahsantiago.blog.hu/api/trackback/id/tr291797773

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása